Dvojka Gumpa vstupuje do kin! Diváci se opět můžou těšit na příběh plný (nejen) zvířecí lásky a radosti

28. březen 2024

Nová Gumpova cesta začíná tento týden v kinech, a fanoušci se mohou těšit na další dobrodružství s jejich milovaným zvířecím hrdinou a jeho kamarádem Béďou. Ve filmu s názvem Gump – jsme dvojka se diváci setkají se spoustou vtipných zvířecích scén.

Původní příběh Gumpa o výjimečné psí lásce vznikl podle knižní předlohy Filipa Rožka, která se stala bestsellerem a získala ocenění čtenářů Magnesia Litera. Stejnojmenný film pak v létě roku 2021 oslovil více než 200 000 diváků. Přesto producent tehdy neplánoval žádné pokračování.

Čtěte také

Po dvou letech se situace změnila. Na rozdíl od prvního dílu, který byl velmi dojemný, bude tento plný radosti. V pokračování přebírá hlavní roli nový majitel Gumpa, kterého ztvárnil Richard Krajčo. Kromě něj se v novém díle objeví také psí slečna Jenny, ztvárněná Gumpovou sestrou Kytičkou. Zcela novou roli také ztvárnil Štěpán Kozub. Na plátna se ale vrátí i oblíbený herec Bolek Polívka.

Fanoušci filmu o Gumpovi se mohou těšit i na herce z původního obsazení – Eva Holubová, Ivana Chýlková, Karel Roden, Zbygniew Czendlik a influencerka Anna Šulcová. Hlas Gumpa si opět vyslechneme v podání herce Ivana Trojana, který rovněž namluvil i audioknihu.

Hudbu k filmu vytvořil Ondřej Gregor Brzobohatý a ústřední song „Život je krásný“ natočil Richard Krajčo se svojí kapelou Kryštof.

S premiérou Gump – jsme dvojka se otevírá nová kapitola dobrodružství tohoto výjimečného psa, který učí lidi žít. Příběh plný lásky, přátelství a dobrodružství láká diváky do kin, aby se znovu ponořili do světa, který si zamilovali.

Spustit audio