Slováková, Kočendová, Feuereislová. Rozhovory s celebritami připomínají seriál The Office

20. únor 2024

Války českých celebrit o to, kdo přelepuje kosmetiku nakoupenou na čínském webu a vydává ji za původní, bavila nějakou chvíli Česko. Kdo jsou vlastně Nela Slováková a Natálie Kočendová? Proč má Dara Rolins takovou smůlu na lékaře a kolik peněz odmítla Simona Krainová za sérii odhalených fotografií na sociální síti OnlyFans? Pusťte si speciální Kompot o českých celebritách!

Dara Rolins má dlouhodobě problémy s únikem svých videí nebo fotografií po plastických úkonech, které absolvuje v zahraničí. Naposledy je zveřejnil italský lékař. Proč se to děje? Zveřejnění soukromých informací a video rozhořčilo i její fanklub a chirurga zkritizovala v tisku kolegyně. Více v podcastu Kompot.

Absolventky českých reality shows jsou stálicemi bulvárních stránek. Jednou z nejaktivnějších je Nela Slováková (Hotel Paradise), která vyvolala válku s Natálií Kočendovou (Love Island) o původu kosmetiky, kterou prodává. Do sporu se připojila i výřečná Eva Feuereislová (VyVolení). Pusťte si Kompot!

Jak to má Simona Krainová se svým působením na erotické sociální sítí OnlyFans? Kolik peněz odmítla za série explicitních fotografií? Kdo jsou české Kardashianky? Dejte si Kompot a napište nám na Instagramu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.